...

Ниватон Ягідні

Для того, щоб побачити вартість та зробити замовлення, ви повинні зареєструватися в системі, або виконати вхід.

Виберіть об’єм каністри для замовлення товару
Вартість:
Доступно за замовленням
Об'єм: 20 л

Концентроване, комплексне і легкозасвоюване мікродобриво, що містить всі необхідні для повноцінного росту і розвитку рослини елементи живлення. Добриво містить мікроелементи з високим ступенем хелатування – 100%. Оригінальний склад мікродобрива, розроблений на основі багаторічного досвіду, для забезпечення ягідних культур ключовими елементами живлення та дозволяє отримати врожай найкращої якості.

Найменування параметру Типові показники якості
1 Густина г/см3 1,23-1,32
2 Значення рН 7,3-8,5
3 Вміст елементів живлення г/л не менше N- 40; P2O5-60; K2O-75; SO3-12; Mn-9,0; Cu-5,5; Zn-12,5; B-6,0; Mo-0,15; Co -0,05
4 Вміст елементів живлення (w/v)% не менше N-3,2%; P2O5-4,8%; K2O-6,0% SO3-0,96%; Mn-0,72%;

B-0,48%; Zn-1,0%;

Cu-0,44%;Co-0,004%;

Mo-0,012%;

Пожовтіння рослин, поганий ріст, осипання листків, скорочення вегетації – все це явні симптоми дефіциту азоту. При нестачі фосфору коренева система буріє,  погано розвивається,  відмирають кореневі волоски. Симптоми калійної недостатності починають проявлятися з країв листка, спостерігається так званий «крайовий опік». Дефіцит бору впливає на зовнішній вигляд ягід, їх розмір та якість.

Дефіцит азоту Гальмування росту рослин
Дефіцит фосфору Зміна забарвлення листя. Лист набуває буро-фіолетового кольору
Дефіцит калію Листя рослин жовтіють, покриваються бурими плямами, верхні бруньки засихають. На листках з’являються світло-зелені плями.
Дефіцит бору Гальмує розвиток генеративних органів, ягоди дрібні та набувають деформованого вигляду.
Дефіцит цинку Гальмує поділ клітин і зменшення якості та урожайності
Культури Фази розвитку Норми витрати
Смородина, малина та подібні Початок цвітіння, після цвітіння, активний ріст 1,0-3,0 л/га
Суниця та подібні До цвітіння, цвітіння, активний ріст ягід 1,0-2,0 л/га
  • Підвищення якості та зовнішнього вигляду ягід.
  • Підвищення цукристості.
  • Ефективна профілактика і лікування часових елементозів, визваних стресовими ситуаціями.
  • Максимальна ефективність завдяки хелатній формі мікроелементів.
  • Активізація імунітету.
  • Підвищення стійкості до грибкових і бактеріальних захворювань.
  • Збільшення площі листової поверхні.
  • Підвищення коефіцієнту засвоєння мінеральних добрив.
  • Активізація фотосинтезу і дихання.