...

Ниватон Мідь

Для того, щоб побачити вартість та зробити замовлення, ви повинні зареєструватися в системі, або виконати вхід.

Виберіть об’єм каністри для замовлення товару
Вартість:
Доступно за замовленням
Об'єм: 20 л

Містить мідь у формі 100% хелату  ЕДТА або хелатованим комплексом органічних кислот. Легкозасвоюване рідке мікродобриво, що призначене для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур, чутливих до нестачі міді.  Використовується для системної профілактики та покращення доступності міді.

Склад мікродобрива (г/л)

Cu pH Густина
65 5,5–7,5 1,28–1,35

Мідь-елемент окисно-відновлювальних ферментів і фотосинтезу, відіграє важливу роль в фітогормональній регуляції, у вуглеводному і білковому обміні.

Дефіцит проявляється в скручуванні листків і зміні забарвлення.

Спостерігається спад загальної стресостійкості.

Сповільнюється ріст і порушується розвиток рослин, в основному генеративний.

На зернових колоски розвиваються слабко, проявляються пустоти в колосі.

  • зернові культури:

Побіління кінців молодого листя та скручування з наступним в’яненням та відмиранням

Нерівномірний розвиток колоса

  • плодові культури:

Відмирання молодих пагонів.

Краєвий хлороз листкової пластини з наступним некрозом та опаданням листя.

Затримка цвітіння та плодоутворення.

Листкове підживлення Мідь 65
Культура Фаза розвитку Витрата, л/га
Пшениця, жито, ячмінь, овес Кущіння

(ВВСН 21-29)

0,5
Прапоровий лист

(ВВСН 30-39)

Соняшник 2-3 пари листків

(ВВСН 14-16)

0,5-1,0
5-6 пар листків

(ВВСН 33-37)

Гречка Розгалуження

(ВВСН 21-29)

0,25
Льон «Ялинка»

(ВВСН 19-21)

0,25
Ріпак Бутонізація

(ВВСН 51-59)

0,5
Кукурудза 3-5 листків

(ВВСН 13-15)

0,5
6-8 листків

(ВВСН 16-18)

0,8
Бобові Бутонізація

(ВВСН 51-61)

0,25
Зерняткові,

кісточкові

 Перед цвітінням

(ВВСН 51-59)

1,0
 Після збору врожаю

(ВВСН 89-97)

1,5
Виноград – Перед цвітінням

(ВВСН 51-59)

1,0
 Після збору врожаю

(ВВСН 89-97)

1,5
Малина, смородина, аґрус  Перед цвітінням

(ВВСН 51-59)

0,5
 Після збору врожаю

(ВВСН 89-97)

1,0
Суниця  Перед цвітінням

(ВВСН 51-59)

0,5
 Після збору врожаю

(ВВСН 89-97)

1,0
Картопля  Стеблування

(ВВСН 21-25)

0,5
Томати, перець, баклажани  Бутонізація

(ВВСН 55-60)

0,25
Цибуля, часник  Формування цибулини

(ВВСН 41-49)

0,25
Капуста 2-3 справжніх листків 0,25
Огірок 3-6 справжніх листків 0,25
  • Підвищення засухо морозо та жаростійкості рослин
  • Підвищує стійкість рослин до грибкових і бактеріальних захворювань
  • Знижує захворювання зернових культур різними видами сажки
  • Стимулює підвищення кількості та покращення якості зерна
  • Забезпечує високі показники вмісту білку зернових культур
  • Добриво відрізняється стабільністю в робочих розчинах та високою швидкістю поглинання рослинними клітинами міді – одного з основних компонентів рослинних ферментів, які приймають участь в синтезі білків, крохмалю, вітамінів та поживних речовин. Приймає участь в метаболізмі азоту. Покращує перебіг фізіологічних процесів в рослинних клітинах.  Позитивно впливає на кількість та якість врожаю.