...

Ниватон Калій

Для того, щоб побачити вартість та зробити замовлення, ви повинні зареєструватися в системі, або виконати вхід.

Виберіть об’єм каністри для замовлення товару
Вартість:
в наявності
Об'єм: 20 л

Висококонцентроване калійне добриво, що містить в своєму складі  солі органічних кислот. Такий «органічний» калій, максимально повно засвоюється рослиною. Застосування добрива дозволяє провести профілактику і швидко компенсувати дефіцит калію. Добриво Ниватон Калій універсальне і  на його застосування добре реагує весь спектр сільськогосподарських культур.

Калій – обов’язковий компонент клітинної плазми, підтримує тургор, впливає на водний обмін і процеси дихання (продихи), сприяє відтоку ассимилянтів, прискорює дозрівання, сприяє кращій перезимівлі озимих культур.

Вміст поживних компонентів і біологічно активних компонентів: г W/v % w/w %
Калій К2О 360-365 36,0 26,6
Органічні кислоти ˃275 ˃27,5 20,3
Зовнішній вигляд:
прозора рідина безбарвна або зі слабким жовтим відтінком зі слабким специфічним запахом або без
Додаткові показники:
Водневий показник (рН) 6,0-7,5
Щільність, гр/л 1350-1400
Культура Фаза росту і розвитку Норма витрати, л/га
Озима і яря пшениця, озимий і ярий ячмінь Молочно – воскова стиглість 1,0
Озимий і ярий ріпак, гірчиця Формування насіння 1,0
Соя, горох Формування бобів 2,0
Озимі культури восени 2,0
Зерняткові та кісточкові, ягідні культурі Ріст плодів до збору врожаю 2,0
Ріст ягід 2,0
Достигання ягід 2,0
Картопля Цвітіння 2,0
Томати, перець, баклажани Формування плодів 3,0
Морква Ріст коренеплода 3,0
Цибуля, часник Формування цибулин 4,0
Горіх Розвиток та дозрівання плоду 4

Для досягнення кращих результатів рекомендуємо виконувати підживлення у комплексі з іншими препаратами згідно з технологічними схемами для відповідної культури.

  • Ефективну підгодівлю калієм
  • Ефективну профілактику і лікування дефіциту калію
  • Підвищує вміст вуглеводів в плодах
  • Активізує відтік ассимілятів
  • Підвищує стійкість рослин до низьких температур
  • Підвищення стійкості до грибкових захворювань
  • Підвищення врожайності
  • Підвищення якості врожаю (смак, колір)