Овочеві культури

Буряк столовий

4-6 справжніх листків Змикання листя у рядах Ріст корнеплоду Початок технічної зрілості Овочеві 0,5 л\га + Дуофос 1,0 л\га Овочеві 0,5 л\га + Дуофос 1,0 л\га + Бор 1,0 л\га…
Детальніше

Цибуля, часник

3-6 справжніх листків Початок росту цибулини Початок відмирання наземної частини Овочеві 1,0 л\га + 6-12-6 2,0 л\га + Кафит 0,5 л\га Овочеві 0,5 л\га + 6-12-6 2,0 л\га + Кальцій-Бор…
Детальніше

Морква

2-4 справжніх листків Рост корнеплода (2-3 обработки с интервалом 10-14 дней) Овочеві 1,0 л\га + 6-12-6 2,0 л\га Овочеві 0,5 л\га + 6-12-6 2,0 л\га + Кальцій-Бор 1,0 л\га
Детальніше

Томати

4-6 справжніх листків Бутонізація Ріст і дозрівання плодів (2 обробки з інтервалом 10-14 днів) Овочеві 0,5 л\га + Дуофос 1,0 л\га Овочеві 0,5 л\га + Дуофос 1,0 л\га + Бор…
Детальніше

Картопля

Обробка бульб Стеблування Бутонізація – початок цвітіння Ріст бульб Відмирання стебел ГринСтарт 2 л\га Картопля 1,0 л\га + 6-12-6 4,0 л\га + ФростСтоп 1,0 л\га + Кафит 0,5 л\га Картопля…
Детальніше

Капуста

Обробка насіння Розсада до висадки (на вибір) Розсада після висадки (на вибір) Активний ріст 2-3 листа За 7-10 днів до висаджування Через 5-7 днів після висаджування Через 10- днів після…
Детальніше
Меню